Danske Spil efterlyser heldig dansker: Tjek din kupon - du har vundet i Lotto

Skrevet af Nicolai Haugsted

22/04/2024
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Spillede du Lotto i weekenden, bør du tjekke din kupon.

Dagens topnyheder

Lørdag aften smilede lykkens gudinde til et par særdeles heldige danskere i det jyske: De havde begge spillet Lotto og var så heldige at ramme en af de store gevinster. De allerstørste gevinster gik dog fri, så de er endnu større i næste uge.

Selv om de ikke ramte de syv rigtige i Lotto, så ramte de to heldige jyder alligevel plet – det gjorde de ved den efterfølgende ekstratrækning Millionærchancen.

Den ene kunde ved formentlig allerede godt, at millionen er i hus, men sådan forholder det sig ikke hos den anden.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den ene vinder, som kommer fra den sydlige ende af Jylland, spillede med via sit PLUS abonnement, hvor vinderen får automatisk besked og pengene helt af sig selv ryger ind på kontoen.

Men for den anden nyslåede millionær kan det meget vel være, at han eller hun stadig ikke aner det mindste om den store gevinst: Den kunde har nemlig købt en kupon – med joker – i Dagli’ Brugsen i Øster Hornum ved Støvring – og så ringer gevinst-klokkerne først, når vedkommende tjekker sin kupon i en butik eller via Danske Spils hjemmeside eller app.

Så med andre ord: Ligger du inde med en Lotto kupon fra en lille købmand i Himmerland, så tag lige og tjek om den skulle være penge værd.

Danske Spil ønsker de to nyslåede millionærer tillykke med gevinsterne.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

I næste uge er der 750 millioner kroner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot, der er 12 millioner kroner til syv rigtige i Lotto og 30 millioner kroner i Vikinglotto.