Danske stjerner sætter spurten ind

Bladrer man i de danske ugeblade, ser man oftest de danske kendisser på den røde løber, hvor de oser af glamour. Det var dog langt fra tilfældet for tre af Danmarks stjerner, der mandag havde valgt at iføre sig løbeskoene og træningstøjet i en god sags tjeneste.

Danser Silas Holst, sangerinde og forfatter Szhirley og rapper Ellie Jokar havde kridtet løbeskoene, da de skulle deltage i modemagasinet Feminas årlige motionsløb i den københavnske Fælledparken.

Det var imidlertid ikke kun for motionens skyld, at tv-personlighederne havde valgt at tilbringe deres aften i sportens tegn. På Instagram lagde de tre berømtheder flere billeder op fra begivenheden, hvor de samtidig afslørede, at de satte løbespurten ind til fordel for velgørenhed.

- Fra Feminas kvindeløb med mine medambassadører for kampagnen "Kys Sclerose Farvel". Skøn dag med dejlige mennesker i den gode sags tjeneste, skriver Szhirley til et billede på det sociale medie Instagram.

Da Silas Holst var kommet i mål, var han hurtig til at give sine følgere et indblik i, hvor hård løbeturen egentlig havde været for den professionelle danser.

- Løb done! Og slog min egen rekordtid, skriver en smilende og svedig Holst på sin Instagram-profil.

Se Szhirleys billede her: https://www.instagram.com/p/BGC2APuigyu/?taken-by=szhirleys

Silas Holsts billede her: https://www.instagram.com/p/BGCmlE1KnUc/?taken-by=silasholst

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip