Danske superskurk roser dedikerede fans

Kalenderen er godt booket op med internationale film, hvis man hedder Mads Mikkelsen. Den danske stjerne skal både være med den i den kommende superheltefilm "Doctor Strange" og næste års Star Wars-film.

Den internationale anerkendelse har dog ikke fået skuespilleren til at glemme, hvem han kan takke for succesen. Derfor sender han nu en dybfølt tak til de særligt dedikerede fans, som blandt andet klæder sig ud som hans morderiske karakter i serien "Hannibal"

- Nu er jeg hverken på Facebook eller Twitter, så jeg bliver altid enormt overrasket, når jeg møder dem til fankongresser en gang imellem. Det er en helt anden verden, jeg kan slet ikke forstå, at det faktisk findes, fortæller den overvældede danske stjerne, som netop har rundet 50 år, til den amerikanske filmside Moviepilot.

De dedikerede fans af tv-serien "Hannibal" går under navnet "Fannibals", og Mads Mikkelsen er meget imponeret over deres engagement i den amerikanske tv-serie.

- De er så dedikerede, de klæder sig ud som os. Jeg har set det før med sådan noget som Star Wars, men man tror aldrig det sker med en serie, man selv er med i. Det må være sjovt at være dem, siger den tidligere Bond-skurk.

Mads Mikkelsen, som også scorede en rolle i Rihanna-musikvideoen "Bitch Better Have My Money", slutter af med en klar besked til sine trofaste fans.

- Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen: Tak, rigtig mange gange tak. Uden jer (fans, red.) ville vi aldrig have kunnet lave en sæson tre af serien, lyder det fra det danske Hollywood-hit.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip