Danske volleyherrer slår Østrig efter stærkt comeback

Det danske herrelandshold i volleyball var under maksimalt pres i lørdagens European League-hjemmekamp mod Østrig, da holdet var nede med 0-2 i sæt.

Men så steppede danskerne op og vandt de efterfølgende to sæt, før også den afgørende tiebreak faldt ud til dansk fordel foran hjemmepublikummet i Aarhus.

Dermed vandt Danmark kampen med 23-25, 22-25, 25-19, 25-23, 16-14.

Landstræner Mikael Trolle er glad for, at Danmark formåede at holde fokus hele vejen.

- Det har været en lang turnering, og alle spillere er trætte og pressede på det her tidspunkt. Selv om vi tabte de to første sæt, så viste al vores statistik, at vi gjorde det rigtige. Derfor blev vi ved med at fokusere på vores eget spil, og det gav bonus.

- Det her hold har igennem hele European League vist en ukuelig vilje til aldrig at give op. De har haft troen på dem selv indtil sidste bold, og det belønnede sig i dag. Kæmpe tillykke til drengene med sejren. De kæmpede som mænd, siger landstræneren i en pressemeddelelse.

Østrig er Danmarks sidste modstander i European League, der er blevet spillet i weekenderne sommeren over.

Selv om Danmark også skulle gå hen og vinde søndagens kamp mod Østrig, kommer Danmark ikke med til et Final 4-stævne om at vinde European League. Det kræver en andenplads i puljen, hvilket ikke er matematisk muligt at opnå.

/ritzau/

Dagens Gossip