Dansker bliver matchvinder for nordmænd i Europa League

17/07/2015

Den tidligere AB- og FC Nordsjælland-spiller Bassel Jradi blev helt for sin norske klub Strømsgodset i Europa League-kvalifikationen torsdag aften.

På udebane mod tjekkiske Mlada Boleslav skruede Jradi efter 85 minutters spil bolden i mål fra cirka 20 meters afstand til slutresultatet 2-1.

Dermed har Jradi og co. skabt sig et godt udgangspunkt inden næste uges returopgør i Norge.

Flere andre danskere var i aktion for udenlandske klubber torsdag aften.

I Reykjavik var der danskeropgør mellem KR Reykjavik og Rosenborg. For hjemmeholdet var Rasmus Christiansen, Søren Frederiksen og Jacob Schoop med fra start, mens de norske gæster havde Tobias Mikkelsen og Mike Jensen med i hele kampen.

Ingen af danskerne kom dog på scoringstavlen i kampen, som Rosenborg vandt 1-0 efter et mål på straffespark i begyndelsen af anden halvleg.

I Polen startede Lasse Vibe og Jakob Ankersen inde, mens Søren Rieks blev skiftet ind i IFK Göteborgs nulløsning mod Slask Wroclaw.