Dansker er tilbage i toppen efter kanonrunde i Perth

Skrevet af admin

19/10/2013

Mest læste i dag

Golfspilleren Joachim B. Hansen er med helt fremme, inden feltet går ud på den afsluttende runde i European Tour-turneringen Perth International i Australien søndag morgen dansk tid.

Hansen leverede en imponerende tredje runde i 66 slag, seks under par, og den præstation bringer ham op på en delt andenplads sammen med to andre spillere.

Forrest ligger australieren Brody Ninyette, men han er blot et slag foran, så alt er åbent før sidstedagen.

- Jeg spillede bare godt hele dagen. Jeg ramte med de vigtige putts, når det gjaldt, siger Joachim B. Hansen til turneringens hjemmeside.

- Det er en virkelig godt resultat, lige hvad jeg havde brug for for at rykke frem i feltet. Forhåbentlig kan jeg også afslutte godt i morgen. Jeg vil bare nyde det. Jeg er med i toppen, så vi må se, hvad det ender med, siger Joachim B. Hansen.

Han indledte turneringen med runder i 70 og 73 slag, og efter den middelmådige anden runde så det ud til at være slut i topstriden for det danske golftalent.

Men en flot præstation med seks birdies lørdag har altså givet Joachim B. Hansen (eller JB Hansen, som han kalder sig i golfmiljøet) færten af den første sejr på European Tour.

Før lørdagens runde var det ellers Søren Hansen, der var turneringens bedste dansker, men en runde i 72 slag sendte Hansen fra 3.- og ned til 21.-pladsen i det samlede regnskab. Han er fire slag efter førende Ninyette.

Turneringen afgøres med fjerde og sidste runde søndag morgen.

/ritzau/