Dansker matchvinder i NHL-kamp

01/11/2013

Ishockeyspilleren Mikkel Bødker blev den store helt i Phoenix tidligt fredag morgen. NHL-kampen mod Nashville røg i straffeslagskonkurrence, og først da fire skytter fra hvert hold havde misset, scorede Mikkel Bødker konkurrencens eneste mål.

Med Bødkers scoring vandt Phoenix 5-4 og fuldendte et fornemt comeback hjemme i Jobing.com Arena i Phoenix-forstaden Glendale.

Hjemmeholdet var nemlig kommet bagud med 0-3 i første periode, og var bagud 2-3 inden tredje periode.

Inden sin scoring på straffeslag havde Mikkel Bødker ikke markeret sig, og desuden kun fået mindre spilletid end det er normalt for danskeren, som indledte sæsonen i Phoenix' førstekæde.

Holdet er nu på fjerdepladsen i Western Conference med 20 point for 14 kampe.

Også målmand Frederik Andersen var omklædt i NHL torsdag. Andersen kom dog ikke på isen for Anaheim, som tabte 2-3 i Boston efter overtid og straffeslagskonkurrence.