Dansker scorer spektakulært mål i NHL

15/12/2013

Jannik Hansen fik 19.000 tilskuere og formentlig millioner af tv-seere til at spærre øjnene op i Vancouver lørdag aften.

Danskeren scorede et af de mere sjældne mål i verdens bedste ishockeyliga, da han hamrede pucken i nettet præcis fra midterlinjen. Scoringen til 1-0 i første periode satte Vancouver i gang, og holdet vandt hjemme 6-2 over Boston.

Jannik Hansen fik fat i pucken efter en faceoff foran Vancouvers eget mål. Derefter stormede han frem ad banen, og da han blev presset af et par modstandere i midtercirklen, huggede han til.

Pucken ramte en modstander-stav på vejen og røg op i luften, men dykkede i tide og snød Bostons finske målmand Tukka Rask.

Boston udlignede til 1-1 tidligt i anden periode, men Vancouver skabte den store afstand i tredje.

Lars Eller vandt danskeropgøret mellem Montreal og New York Islanders i New York. Gæsterne vandt 1-0 på scoring i overtiden, så Frans Nielsen og Peter Regins Islanders hænger stadig i den tunge ende af ligaen.

Også Mikkel Bødker var på isen lørdag. Hans Phoenix Coyotes tabte hjemme med 1-3 til Carolina.