Dansker skal instruere stor Hollywood-film

Endnu en dansker bliver en del af en stor Hollywood-produktion.

Denne gang bliver det bag kameraet, når danske Nikolaj Arcel skal instruere filmatiseringen af bogserien "The Dark Tower", som Stephen King har skrevet.

Det skriver Entertainment Weekly.

Nikolaj Arcel er mest kendt for "En Kongelig Affære", der blev nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film i 2013.

Og to kendte række skuespillere er klar til at indspille filmen med Nikolaj Arcel.

Superstjernen Matthew McConaughey, der sidste år vandt en Oscar for sin rolle i "Dallas Buyers Club", får en fremtrædende rolle i "The Dark Tower".

Desuden medvirker også britiske Idris Elba, der er mest kendt for sin store rolle i tv-serien "The Wire" og den Netflix-producerede film "Beast of No Nation".

Nikolaj Arcel bliver dog ikke det eneste danske islæt i "The Dark Tower". Anders Thomas Jensen er nemlig med til at skrive manuskriptet.

Stephen Kings bogserie handler om en mand, der er på en mission for at redde verden ved et nå et sort tårn. Med sig har han et par revolvere, som han får brug for på sin farefulde færd.

Optagelserne begynder i Sydafrika om syv uger, og hvis produktionen går efter planen, får "The Dark Tower" premiere i biograferne 13. januar 2017.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip