Dansker skal være præsident i græsk fodboldklub

Skrevet af admin

31/07/2015

Dagens topnyheder

Den tidligere landsholdsspiller Ole Skouboe skal fra august være præsident i den græske fodboldklub Aris Saloniki.

Den 65-årige dansker har en fortid i den græske traditionsklub, hvor gamle venner pludselig har ønsket at se ham som den øverste leder.

- Jeg fik et chok, da jeg blev kontaktet med spørgsmålet om, hvorvidt jeg ville være præsident for Aris Saloniki, siger Ole Skouboe til Horsens Folkeblad.

- Det er en klub, der står mit hjerte nær. To af mine gamle holdkammerater, Kouis og Zindros, der begge er legender i græsk fodbold, er gået ind i klubben for at skabe en ny æra, efter at Aris Saloniki gik konkurs for to år siden.

- Det er dem, der har peget på mig som præsident, fortæller Skouboe til avisen.

Der er dog et enkelt forhold, som den tidligere Horsens- og Hvidovre-spiller vil have afklaret, før han skriver under på en etårig aftale med den græske klub.

Skouboe vil være sikker på, at han ikke kan blive gjort økonomisk ansvarlig for de forpligtigelser, klubben indgår med spillere. Den del arbejder hans mangeårige græske advokat lige nu på at løse.

Dårlig økonomi betød, at Aris Saloniki efter forrige sæson blev tvangsnedrykket til Grækenlands tredjebedste fodboldrække.

Aris Saloniki har traditionelt hørt til blandt de største klubber i græsk fodbold sammen med Olympiakos og Panathinaikos.

En anden tidligere landsholdsspiller Frank Arnesen er ansat i naboklubben Paok Saloniki som sportsdirektør.

Ole Skouboe er noteret for seks A-landskampe for Danmark i perioden fra 1973 til 1980.

/ritzau/