Dansker skudt ned i populær ferieby: Dansktalende menneskesmuglere står bag

Tyrkisk politi har endnu ingen hovedmistænkte i sagen, men ifølge den danskeren selv, så har nedskydningen forbindelse til tidligere afpresningsforsøg af ham.

Torsdag blev en dansk ejendomsmægler skudt ned foran en bank i den populære tyrkiske ferieby Alanya. 

Tyrkisk politi har endnu ingen hovedmistænkte i sagen, men ifølge den danske ejendomsmægler, så har nedskydningen forbindelse til tidligere afpresningsforsøg af ham, som dansktalende menneskesmuglere skulle stå bag. 

- Det kan kun være dem, lyder det fra den danske ejendomsmægler til Dagens.dk. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

I modsætning til de første oplysninger, så skete nedskydningen ikke, mens danskeren sad i sin bil, men derimod da han var på vej ind til en hæveautomat i byens velhaverkvarter Mahmutlar. 

Her kom to personer kørende  på motorcykel, da den ene trak et oversavet jagtgevær frem og affyrede flere skud mod ejendomsmægleren, der blev ramt i benet. 

Efter nedskydningen blev han bragt til hospitalet med ambulance, og i går blev han opereret i det ene lår, hvor han skulle være blevet ramt flere gange. 

(Artiklen fortsætter under billedet)

I august blev to dansktalende mænd sigtet og fængslet for et hjemmerøveri hos den danske ejendomsmægler (Foto: Politi)

Den 31-årige dansker blev i august sidste år udsat for et voldsomt hjemmerøveri i byen, som han dengang fortalte, dansktalende menneskesmuglere stod bag, fordi han havde nægtet dem at lade flygtninge bo i tomme lejligheder, han havde til salg. 

- Da jeg forlader lejligheden igen, kommer de fire mænd frem og vil have mig med ud i min bil, fordi de mener, vi skal snakke om noget. De snakker om noget indbyrdes på arabisk, hvorefter jeg får stukket en pistol i brystet og en besked om, at jeg skal give dem alle mine penge, forklarede han dengang om røveriet til Dagens.dk. 

Ved den lejlighed blev to dansktalende mænd og to syrere fængslet i hovedbyen Antalya, hvor de blev sigtet for kidnapning og røveri.

Men ifølge Dagens.dk's oplysninger, blev de allerede løsladt i december måned, og det skulle ifølge den danske ejendomsmægler være dem, der forsøgte at komme ham til livs torsdag. 

Den ene mistænkte i sagen om hjemmerøveriet er en dansker af udenlandsk oprindelse, der tidligere har været bosat på den københavnske vestegn. 

Han skulle dog stadig befinde sig i Tyrkiet, efter sin løsladelse fra fængslet i december. 

Læs flere kriminyheder og 112 her.

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV