Dansker tog andenplads i vildt speedway-GP i Cardiff

Finalen stod mellem Niels-Kristian Iversen, Krzysztof Kasprzak (Polen), Fredrik Lindgren (Sverige) og Emil Sayfutdinov (Rusland) og blev en dramatisk en af slagsen.

Her styrtede Fredrik Lindgren nemlig kort efter starten var gået og blev udelukket. Dermed var der kun tre kørere til at afgøre medaljerne mellem sig, og her vandt Emil Sayfutdinov foran danskeren og med Krzysztof Kasprzak som nummer tre.

Andenpladsen til Niels-Kristan Iversen betyder, at han nu ligger nummer seks i den samlede VM-stilling med 49 point. 

Løbets anden dansker, Nicki Pedersen, stillede til start i Cardiff med et skadet håndled. Alligevel var den danske speedwaystjerne stærkt kørende i de indledende runder, hvor han sammen med Niels-Kristian Iversen lå helt med fremme.

Men i heat 14 var Nicki Pedersen involveret i et grimt styrt, og herefter så han endnu mere mærket ud af smerter i håndleddet.

Nicki Pedersen gav dog ikke op og fortsatte på cyklen, men efter starten i semifinalen ramte danskeren et af banens mange bump og faldt tilbage og kørte herefter væk i smerter.

Nicki Pedersen fik dog 11 vigtige VM-point ud af lørdagens anstrengelser til den samlede stilling, hvor han er nummer tre med 56 point.

Værst gik det udover hjemmebane-favoritten Tai Woffinden, som måtte fragtes væk med en ambulance efter at være indblandet i netop det styrt, hvor Nicki Pedersen også måtte en tur af cyklen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip