Danskere er vilde i varmen med erotik i det fri

Det helt specielle sex i det fri fænomen "dogging" har været længe undervejs i Danmark. Nu har fænomenet for alvor bidt sig fast i også den mere brede del af befolkningen. Specielt når vejret er som i netop disse dage.

Dee er ikke noget specifikt bud på, hvor mange danskere, der med jævne mellemrum dyrker såkaldt dogging. Altså seksuel aktivitet i det fri, som regel på i miljøet kendte og ofte "hemmeligholdte" lokaliteter, hvor man så mødes for at dyrke uforpligtende sex.

- Der er dog ingen tvivl om, at fænomenet for alvor har taget fart i Danmark - og interessen for dogging er i høj grad eskaleret indenfor de seneste par år, fortæller indehaver af Nordens førende site for private swingere, danske Swingerdating.dk, Morten Fabricius.

Det er et site, det danske dogging-folk i stigende grad benytter som mødested i cyberspace.

- Der er danskere, der dyrker dogging året rundt, men fænomenet tager helt naturligt til i takt med, at temperaturen hen over foråret stiger - og lige nu, hvor det er højsommer og varmebølge over Danmark, så er erotik i det fri entusiasterne mere aktive end nogensinde, og det gælder altså alle tænkelige dele af landet, forklarer Morten Fabricius.

Klubfolket rykker udendørs

I år dyrker en hel del flere danskere dogging på fast basis end der er folk, der udlever deres seksuelle lyster rundt om i landets sex- og swinger-klubber.

I følge Morten Fabricius er der ingen i tvivl om, at dogging-fænomenet koster de frække klubber kunder hen over sommerhalvåret, mens vinterhalvåret fortsat er den periode, hvor danskerne for alvor går i klub.

Danskernes kun stigende lyst til at slå sig seksuelt løs under åben himmel skal helt klart også findes i det faktum, at dogging, der i mange år blev oplevet som lettere fordækt og beskidt, nu er kommet mere frem i lyset og har fået en generel blåstempling, der på kort tid har forvandlet fænomenet til lidt af en udendørs "nationalsport".

- For få år siden kendte kun ganske få danskere til dogging, og de, der dyrkede erotik i det fri, var heller ikke mange - og da slet ikke så ekstremt aktive og "organiserede", som de er i dag, fortæller Morten Fabricius.

Her har udbredelsen og den kun øgede brug af Internettet helt klart spillet en meget stor rolle. I dag benyttes nettet i den helt store stil til en overordnet kommunikation sex i det fri folket imellem.

Dagens Gossip