Danskere er vilde i varmen med erotik i det fri

Det helt specielle sex i det fri fænomen "dogging" har været længe undervejs i Danmark. Nu har fænomenet for alvor bidt sig fast i også den mere brede del af befolkningen. Specielt når vejret er som i netop disse dage.

Dee er ikke noget specifikt bud på, hvor mange danskere, der med jævne mellemrum dyrker såkaldt dogging. Altså seksuel aktivitet i det fri, som regel på i miljøet kendte og ofte "hemmeligholdte" lokaliteter, hvor man så mødes for at dyrke uforpligtende sex.

- Der er dog ingen tvivl om, at fænomenet for alvor har taget fart i Danmark - og interessen for dogging er i høj grad eskaleret indenfor de seneste par år, fortæller indehaver af Nordens førende site for private swingere, danske Swingerdating.dk, Morten Fabricius.

Det er et site, det danske dogging-folk i stigende grad benytter som mødested i cyberspace.

- Der er danskere, der dyrker dogging året rundt, men fænomenet tager helt naturligt til i takt med, at temperaturen hen over foråret stiger - og lige nu, hvor det er højsommer og varmebølge over Danmark, så er erotik i det fri entusiasterne mere aktive end nogensinde, og det gælder altså alle tænkelige dele af landet, forklarer Morten Fabricius.

Klubfolket rykker udendørs

I år dyrker en hel del flere danskere dogging på fast basis end der er folk, der udlever deres seksuelle lyster rundt om i landets sex- og swinger-klubber.

I følge Morten Fabricius er der ingen i tvivl om, at dogging-fænomenet koster de frække klubber kunder hen over sommerhalvåret, mens vinterhalvåret fortsat er den periode, hvor danskerne for alvor går i klub.

Danskernes kun stigende lyst til at slå sig seksuelt løs under åben himmel skal helt klart også findes i det faktum, at dogging, der i mange år blev oplevet som lettere fordækt og beskidt, nu er kommet mere frem i lyset og har fået en generel blåstempling, der på kort tid har forvandlet fænomenet til lidt af en udendørs "nationalsport".

- For få år siden kendte kun ganske få danskere til dogging, og de, der dyrkede erotik i det fri, var heller ikke mange - og da slet ikke så ekstremt aktive og "organiserede", som de er i dag, fortæller Morten Fabricius.

Her har udbredelsen og den kun øgede brug af Internettet helt klart spillet en meget stor rolle. I dag benyttes nettet i den helt store stil til en overordnet kommunikation sex i det fri folket imellem.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip