Danskere lukker EM i parabordtennis med guld

De danske spillere leverede lørdag et perfekt punktum ved EM i parabordtennis i Vejle.

Makkerparret Peter Rosenmeier og Michael Spicker Jensen vandt guld i holdturneringen med en sejr over Storbritannien i finalen.

- Det er helt vildt fantastisk. Det er det her, vi har arbejdet på det sidste halvandet år, og det føles så godt at nå målet. Nu skal det fejres, siger Peter Rosenmeier i en pressemeddelelse.

Danskerne havde forventet en tæt finalekamp mod briterne, men danskerne vandt sikkert.

- Det var meget vigtigt, at vi kom godt fra start. I går var vi næsten ude af turneringen, og vi fik den vildeste succesoplevelse. Det tog vi med os ind på banen i dag, siger Peter Rosenmeier.

Det er anden gang, at Peter Rosenmeier og Michal Spicker Jensen sammen kan fejre et europamesterskab. Første gang var i 2005.

Lørdagens guldmedaljer betyder en samlet dansk høst på hjemmebane på tre medaljer, efter det tidligere på ugen blev til sølv til både Sophie Walløe og Peter Rosenmeier i single.

Sportschef i Dansk Handicap Idræts-Forbund Michael Møllgaard Nielsen er meget tilfreds med høsten.

- Det har været en god uge for os. Peter Rosenmeier viser endnu engang, at han er blandt de absolut bedste spillere i verden, og Sophie Walløe er rigtig godt på vej.

- Og så kroner Michal Spicker Jensen et stærkt comeback med en guldmedalje, siger Michael Møllgaard Nielsen.

Efter EM er Peter Rosenmeier sikker på at opnå kvalifikation til de Paralympiske Lege i Rio 2016. Sophie Walløe og Michal Spicker Jensen skal fortsat jagte point til verdensranglisten, der i slutningen af året afgør, hvem der er klar til PL.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip