Danskere om kroatisk dommerbrok: Det gik begge veje

Flere af de danske håndboldherrer kan ikke følge kroatiske klager over, at dommerne fredag aften hjalp Danmark på vej til EM-finalen.

Bo Spellerberg og Anders Eggert forstår ikke, at Kroatiens landstræner Slavko Goluza langer ud efter dommerne i Boxen i Herning.

- Der er lidt sjove kendelser i begge ender, men så længe, at det er ligeligt fordelt og ikke er kampafgørende, så må man leve med det, siger Bo Spellerberg.

- Vi har et par kendelser, der går vores vej på et tidspunkt, men andre gange går de os imod.

Bo Spellerberg henviser til de sidste afgørende minutter, hvor Thomas Mogensen fik en to-minutters-udvisning, og der blev dømt angrebsfejl på Mikkel Hansen.

- Til sidst blev Mikkel Hansen snydt for et gigant straffekast, hvor dommerne i stedet dømte angrebsfejl, selv om deres fløjspiller løb gennem feltet, siger Spellerberg.

- Skulle der være gået en ekstra kendelse vores vej, så går det nok. De fik også lidt ekstra i Kroatien, siger venstrebacken med henvisning til VM i 2009, hvor Kroatien var værter for slutrunden.

Danmarks venstrefløj Anders Eggert køber heller ikke den kroatiske kritik af, at dommerne skulle have haft den store indflydelse på resultatet.

- Haha... Det synes jeg måske ikke. Som i enhver anden kamp, så var begge hold utilfredse undervejs. Det er altid sådan, at der kommer et par kendelser, som går den forkerte vej, siger Anders Eggert.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip