To danskere skal hjælpe Matti Breschel i top tre

Den danske cykelrytter Matti Breschel er kaptajn på det Tinkoff-Saxo-hold, som søndag kører endagsløbet på World Touren GP Ouest-France.

Her får Breschel blandt andet hjælp af to landsmænd, når han skal indfri målet om at komme i top tre. Michael Valgren og Christopher Juul-Jensen er sammen med blandt andre Michael Rogers og Matteo Tossato en del af Tinkoff-Saxos stærke hold til løbet.

Sportsdirektør Sean Yates påpeger, at løbet kan ende i en sprint, men at det vil passe okay til Matti Breschel.

- Matti er i god form, og vores mål er top tre.

- Måske vil løbet blive afgjort i en sprint, og det er noget, Matti er dygtig til, og som han senest har vist i Vattenfall Cyclassics (endagsløb i Hamburg, red.), hvor han kørte med blandt topsprinterne

- Løbet er lidt lusket med en kort, men stejl stigning, som skal køres ni gange. Matti kan også køre opad, men det har vi også folk som Christopher Juul-Jensen og Michael Valgren, som kan. Generelt har vi et stærkt hold til løbet, og vi er godt forberedt på forskellige scenarier, siger Sean Yates.

Selv mener Matti Breschel, at afslutningen passer ham godt.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at de sidste fem kilometer bliver med en svær stigning og en hektisk afslutning. Det er ikke et løb for rendyrkede sprintere, men der er en stor mulighed for, at det vil blive afgjort i en sprint i en mindre gruppe.

- Her vil jeg sidde klar, siger Matti Breschel.

Løbet er 229 kilometer og bliver kørt i Bretagne-regionen i det vestlige Frankrig. Sidste år vandt Sylvain Chavanel (IAM Cycling).

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip