Danskere skal jagte sejre for Tinkoff-Saxo i Belgien

Når cykelholdet Tinkoff-Saxo kører Vallonien Rundt i Belgien fra 25.-29. juli, bliver det med tre danskere på holdet i form af Matti Breschel, Christopher Juul-Jensen og Michael Mørkøv.

Og de tre danskere skal være med til at jagte etapesejre forud for Post Danmark Rundt i august. Det siger sportsdirektør Lars Michaelsen i en pressemeddelelse fra cykelholdet.

- Drengene har ikke kørt løb i en måned, men de har været i højdetræning for at forberede sig til anden halvdel af sæsonen. De har brug for at komme tilbage i en rytme. Det er specielt vigtigt for Matti Breschel, som måtte stå over det nationale mesterskab.

- Mange af drengene har brug for at blive klar inden Danmark Rundt og andre løb. Vi må tage det dag for dag, men vi håber at have en rytter i top-10 i klassementet, lige som vi satser på en etapesejr, siger Lars Michaelsen.

Ud over den danske trio består Tinkoff-Saxo-holdet af Pavel Brutt, Nikolay Trusov, Jay McCarthy og Juraj Sagan.

Lars Michaelsen peger på, at Chris Juul-Jensen kan være et godt bud på en etapevinder.

- Første etape bliver meget vigtig, og jeg har kigget på profilen, som minder om en savklinge. Chris Juul-Jensen har vist styrke, og han kan potentielt gøre det meget godt, hvis han fortsætter på samme måde som tidligere, siger Lars Michaelsen.

/ritzau/

Dagens Gossip