To danskere svømmer sig i EM-semifinale

Efter en lidt skuffende onsdag set med danske svømmebriller, har resultaterne været anderledes positive ved torsdagens indledende løb ved EM på kortbane.

Den 21-årige Magnus Jákupsson svømmede sig til en samlet 13.-plads i 100 meter ryg, hvilket betyder, at han er klar til semifinalen torsdag eftermiddag.

Tidligere torsdag var Jeanette Ottesen suveræn, da hun med tiden 25,23 sekunder var bedst af alle i de indledende løb på 50 meter butterfly. Dermed kandiderer hun kraftigt til at tage en medalje senere torsdag.

- Jeg er bare glad for at være kommet i gang. Jeg kedede mig helt vildt i går, hvor jeg bare kiggede på, at de andre svømmede. Det her er jo det, jeg elsker, så det var dejligt at komme i gang, sagde Ottesen til TV2 Sport efter løbet.

Også de unge svømmere Emilie Beckmann og Julie Kepp Jensen var i vandet torsdag formiddag. Her blev det til kvalifikation til semifinalen for Emilie Beckmann, da hun endte som nummer 10 i sit løb på 50 meter butterfly.

De første danske svømmere var i vandet onsdag, da EM i Israel blev skudt i gang. Her skuffede profilen Viktor Bromer dog en smule, da han ikke kom videre fra det indledende løb i 100 meter butterfly.

Jeanette Ottesen og Emilie Beckmann svømmer semifinale i 50 meter butterfly torsdag omkring klokken 16.30, mens finalen svømmes klokken 18.10.

Magnus Jákupsson svømmer semifinale omkring klokken 17.25 torsdag eftermiddag. En eventuel finale svømmes fredag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip