Danskerklub flopper på hjemmebane i tysk bundbrag

23/01/2016

2016 er begyndt nogenlunde lige så trøstesløst, som 2015 sluttede for bundesligaklubben Hannover 96.

I forårspremieren tabte holdet med 1-2 på hjemmebane til Darmstadt og ryger dermed helt til bunds i Bundesligaen.

Klubbens ledelse havde ellers reageret på efterårets tre afsluttende nederlag ved at erstatte træner Michael Frontzeck med rutinerede Thomas Schaaf, men resultatmæssigt havde det i første omgang ingen effekt.

Mod Darmstadt, der ligner et af de hold, Hannover skal sigte efter at indhente, stillede Schaaf et hold uden dansk islæt.

Leon Andreasen er ukampdygtig, og Uffe Bech er i gang med at opbygge formen efter at have misset en del af vintertræningen med en skade.

Indledningsvis så det ellers fint ud for hjemmeholdet. Vinterindkøbet Hugo Almeida skulle kun bruge ti minutter på at bringe sit hold foran 1-0, og alt gik efter Schaafs drejebog.

Men Darmstadt åd sig tilbage i kampen, og to mål på hver sin side af pausen af holdets enlige spydspids vendte slaget.

Lange Sandro Wagner scorede sit sæsonmål nummer fem og seks, begge gange assisteret af den mangeårige Hannover-spiller Jan Rosenthal, som dermed var stærkt involveret i at sende sin gamle klub dybt ned i sumpen.

Hannover har fortsat 14 point og bliver overhalet på målscoren af den hidtidige bundprop, Hoffenheim, som fik uafgjort 1-1 mod Bayer Leverkusen.

Et andet bundhold Stuttgart, indledte foråret anderledes stærkt med en udesejr på 3-1 over Köln, der havde Frederik Sørensen på bænken i hele kampen.