Danskerklub forlænger med succestræner

Siden Ajax Amsterdam forfremmede den tidligere topspiller Frank de Boer til posten som cheftræner, har den hollandske topklub hentet tre mesterskaber i træk.

Fredag faldt belønningen, da klubben forlængede kontrakten med 43-årige de Boer og hans assistent Hennie Spijkerman med fire år.

- Denne kontrakt er præcis, hvad jeg ønskede. Vi lavede en aftale hurtigt, da begge parter er meget tilfredse. Nu kan jeg fortsætte det, vi har startet, og jeg ser virkelig frem til det. Jeg er meget glad her, ligesom min familie er. Jeg ser stadig en masse udfordringer i Ajax, siger Frank de Boer ifølge Uefa.com.

Forlængelsen må siges at være godt nyt for danskerkolonien i den hollandske hovedstad. Under Frank de Boer har Christian Eriksen fået en nøglerolle, mens også Christian Poulsen, Lasse Schøne og Viktor Fischer er blevet stamspillere. Særligt sidstnævnte har været igennem en eksplosiv udvikling under den tidligere Barcelona-spiller.

Det helt store spørgsmål er nu, om Frank de Boer formår at holde fast på Christian Eriksen, der hele sommeren har været rygtet væk fra hovedstadsklubben. Særligt Dortmund, Monaco og Liverpool har i flere omgange været nævnt som en mulig kommende arbejdsgiver.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip