Danskerne er usikre på utilregnelige ungarere

Efter to sejre på stribe kom de ungarske håndboldkvinder i den grad ned på jorden tirsdag, da holdet blev lammetævet af Montenegro med hele 32-15.

Et kyst og uinspireret ungarsk hold blev spillet baglæns ud af Boxen i Herning inden onsdagens møde med Danmark, som kommer med stor selvtillid efter nimålssejren over Serbien.

Men tror man, at der venter Danmark et opgør mod et mentalt knækket mandskab, så kan man godt tro om igen.

- Vi ved, at Ungarn lige pludselig kan synes, det har været sjovt at stå op om morgen i stedet for det modsatte.

- Så vi skal koncentrere os og være fuldstændig lige så fokuserede, som vi var i dag (tirsdag, red.), og så tror jeg også på, at vi kan få en sejr over Ungarn, men det bliver helt sikkert hårdt, siger træner Klavs Bruun Jørgensen.

Den nytilkomne playmaker Anna Sophie Okkels tør godt sende favoritrollen over i den danske lejr, men ligesom sin træner er hun spændt på, hvad de ungarske spillere kommer med.

- Man ved aldrig med Ungarn. Lige pludselig kommer de med dobbelt tempo, så vi skal helt sikkert være klar på de her klassespillere, der kommer, siger SK Aarhus-spilleren.

Holdets anden playmaker, Kristina "Mulle" Kristiansen, er også noget uforstående over for, hvordan det kunne gå så galt for Ungarn mod Montenegro.

- Det bliver i hvert fald ikke det samme hold mod os, for Ungarn er sindssygt gode, og jeg forstår heller ikke helt, at kampen (Ungarn-Montenegro, red.) er endt sådan, lyder det fra Danmarks førstevalg på playmakerpositionen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip