Danskerne har stemt: Den bedste TV-2-sang er…..

Siden 1981 har det århusianske popband TV-2 med Steffen Brandt ved mikrofonen leveret ørehængere i en lang stime. 17 studiealbums, tre livealbums og to samlinger er det blevet til gennem 35 år.

"Der går min klasselærer”, "Madame Ce Soir”, “Alt hvad hun ville var at danse” og “Fantastiske Toyota” er sange, som de fleste danskere kan skråle med på. Men hvilken af TV-2’s mange sange kan danskerne bedst lide?

Læs også: Jacob Haugaard i stor sorg: - Jeg må leve med, at Bodil ikke er her mere

Det spørgsmål har YouGov undersøgt for Søndagsavisen ved at spørge 1009 personer. Valget faldt på “De første kærester på månen” fra 2005 med 22% procent af stemmerne.

Den er en beskrivelse af et liv, levet og oplevet. Kæmpet og erkendt: Det kan lade sig gøre, fortæller forsanger i TV-2 Steffen Brandt.

Vindersangen er lavet i samarbejde med musikproducer Thomas Troelsen, der rådede bandet til at skære alt overflødigt væk fra sangen og i stedet gå direkte til sagen. Den metode lader til at falde i danskernes smag.

Læs ogsåEmbrace har fået nyt navn: - Det kræver måske en smule tilvænning

Danskerne stemte “Alt hvad hun ville var at danse” og “Bag duggede ruder” ind på en delt  2/3. plads, mens 4. pladsen går til "Kys det nu”, og endelig lister "Nærmest lykkelig" af med 5. pladsen.

 Er du enig i afgørelsen, eller har du en anden favorit blandt det folkekære bands utallige numre?

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip