Danskerne sørger over Jan Fogs dødsfald

Skrevet af admin

24/04/2015
Danmarks måske mest kulørte ejendomsmægler er gået bort.Og det har efterladt en lang række danskere i sorg. Blandt andet tv-værten Thomas Skov, der i 2012 deltog i tv-programmet Zulu Djævleræs side om side med den karismatiske Liebhaver.- Det var meget sjovt at køre med campingvogn. Det har jeg sgu aldrig prøvet før. R.I.P, skriver Thomas Skov således om den afdøde ejendomsmægler på sin Instagram-profil.Komikeren Uffe Holm sørger ligeledes over tabet af Jan Fog, der tidligere har stået for at sælge entertainerens hus.- Kære Jan, hvor er det trist! Du var en legende! Du solgte vores hus på to måneder, efter andre mæglere ikke kunne. Du har altid været en gentleman og gjort tingene på din måde, skriver han på Facebook.På Twitter er reaktionerne på dødsfaldet også til at få øje på. Hashtagget #JanFog er fredag således et af de mest populære hashtags, og det sociale medie er ved at flyde over med "hvil i fred"-beskeder fra danskerne.Jan Fog døde som følge af komplikationer ved en stamcelletransfusion, som han fik i forbindelse med behandlingen af sin kræftsygdom.Læs Thomas Skovs reaktion på dødsfaldet her: https://instagram.com/p/11VHoVkCMN/?taken-by=thomasskovOg Uffe Holms her: https://www.facebook.com/uffeholm.champ/posts/10153196002438116Newspaq

Mest læste i dag

Danmarks måske mest kulørte ejendomsmægler er gået bort.

Og det har efterladt en lang række danskere i sorg. Blandt andet tv-værten Thomas Skov, der i 2012 deltog i tv-programmet Zulu Djævleræs side om side med den karismatiske Liebhaver.

- Det var meget sjovt at køre med campingvogn. Det har jeg sgu aldrig prøvet før. R.I.P, skriver Thomas Skov således om den afdøde ejendomsmægler på sin Instagram-profil.

Komikeren Uffe Holm sørger ligeledes over tabet af Jan Fog, der tidligere har stået for at sælge entertainerens hus.

- Kære Jan, hvor er det trist! Du var en legende! Du solgte vores hus på to måneder, efter andre mæglere ikke kunne. Du har altid været en gentleman og gjort tingene på din måde, skriver han på Facebook.

På Twitter er reaktionerne på dødsfaldet også til at få øje på. Hashtagget #JanFog er fredag således et af de mest populære hashtags, og det sociale medie er ved at flyde over med "hvil i fred"-beskeder fra danskerne.

Jan Fog døde som følge af komplikationer ved en stamcelletransfusion, som han fik i forbindelse med behandlingen af sin kræftsygdom.

Læs Thomas Skovs reaktion på dødsfaldet her: https://instagram.com/p/11VHoVkCMN/?taken-by=thomasskov

Og Uffe Holms her: https://www.facebook.com/uffeholm.champ/posts/10153196002438116

Newspaq