Datteren bliver mobbet, så dukker faderen op på hendes skole og gør dette

Da den amerikanske far Khari fandt ud af, at hans datter, Jenta, blev mobbet i skolen, berørte det ham så meget, at han besluttede at skrive en antimobbesang til hende og andre unge i samme situation. 

Han mødte op på skolen med sangen for at sætte fokus på problemet. 

- Smukke datter, jeg ved, at børnene vil være tarvelige ved dig. De vil drille dig med din vægt, farve og størrelse, men skønhed kommer netop i alle former, farver og størrelser, lyder nogle af ordene i videoen. 

Sangen hedder "Elsk dig selv" og i den er et vers, hvor han opfordrer alle til at sige følgende ord til sig selv, hvis de oplever mobning:

- Jeg er smuk. Jeg er noget værd. Og de onde ord kan ikke skade mig. Jeg er uvurderlig. Jeg er klog. Og jeg elsker mig selv.

Læs også: Her er filmen, der skal sætte en stopper for mobning

Millioner har set videoen, der tydeligvis rammer noget i mange mennesker - både mobbere og deres ofre. 

Faderen får dermed massiv opbakning fra folk, der har set videon. En bruger på YouTube skriver blandt andet:

- Jeg blev drillet så meget i skolen, at jeg til sidst ikke kunne forlade mit hjem. Jeg fik jævnligt dødstrusler og blev kaldt fed og grim. I dag må jeg leve med anoreksi. Jeg har stadig tilbagefald, men jeg rejser mig op og kommer videre. Det har længe været min store drøm at blive noget inden for musik, ikke bare fordi jeg elsker musik, men fordi jeg gerne vil gøre noget godt for andre mobbeofre ligesom dig. Du, hr., gør det, jeg aldrig har kunne gøre, og af hjertet tak for det.   

Du kan se og høre musikvideoen her:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip