David Beckham: Harper skulle ikke sparke Vogue-redaktør Anna Wintour

Det er nok de færreste som glemmer, da den tidligere fodboldspiller David Beckham for nyligt sad på første række med den to-årige datter Harper i selskab med chefredaktør for amerikansk Vogue Anna Wintour under New York Fashion Week.

Victoria Beckham har dårlig samvittighed over for sine børn. Læs hvorfor på IN.dk

Det bedårende øjeblik blev dog for David Beckhams vedkommende en smule overskygget af den meget berømte og berygtede dame, som han sad ved siden af.

Især fordi Harper ved denne lejlighed havde en smule svært ved at holde kroppen i ro.

- Det var det første show, hvor hun sad der, og jeg sad selvfølgelig ved siden af Anna. Og Harper stod op, og hun sad ned. Hun sagde: 'Jeg kan lide den pink kjole. Jeg kan lide den hvide kjole.' Hendes ben bevægede sig rundt, og jeg tænkte: 'Jeg vil ikke have, at hun skal sparke Anna.' Men Anna var så utrolig sød mod hende. Hun var så sød mod hende. Du ved, hun har også børn, så er hun vant til det, sagde David Beckham efterfølgende til E! News.

Måtte undvære sønnerne

Harper var i hvert fald én af de få ting, som fik Anna Wintour til at smile under modeugen i New York, men det var også næsten umuligt at lade være, når man tager den lille piges bedårende ansigt i betragtning.

Uheldigvis gik Beckham-parrets sønner Brooklyn, Romeo og Cruz glip af modeopvisningen på grund af deres skolepligter, men deres stolte far fortæller, at de også interesserer sig for deres personlige stil.

- De får hjælp af os, men vi ønsker, at de skal have deres egen individuelle stil, så vi lader dem på en måde – i en vis udstrækning – vælge, hvad de vil have på. Hvis de ser en smule ekstreme ud, så lader vi dem slippe af sted med det, men du ved, de har alle deres egen stil, så det er rart. Det er godt at lade børn have deres egen individualitet, siger David Beckham.

Den danske model Caroline Brasch gik model for Victoria Beckham i New York. Læs mere på IN.dk

Victoria Beckham præsenterede ved showet sin forår 2014-kollektion. New York Fashion Week sluttede den 12. september.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip