David Moyes og Manchester United sikrer første hjemmesejr

Manchester United leder stadig efter takten under David Moyes, hvis mandskab hev en rutinesejr på 2-0 hjem over Crystal Palace. Det var Moyes' første sejr på Old Trafford.

Mod Crystal Palace var de engelske mestre i overtal i mere end halvdelen af kampen, men Manchester United måtte sætte sin lid til et straffespark signeret af Robin van Persie og et sent frisparksmål af Wayne Rooney, inden værterne vandt 2-0 hjemme på Old Trafford.

Marouane Fellaini fik Manchester United-debut og gjorde en fin figur på midtbanen, hvor han kort efter sin indskiftning i anden halvleg gjorde sig bemærket med en flot halvflugter, som Palace-keeper Julián Speroni parerede.

Da den tidligere Everton-spiller gjorde sin første indtræden på berømte Old Trafford-græstæppe, var Manchester United allerede foran 1-0.

Føringsmålet sat ind af Robin van Persie kort før pausefløjt var resultatet af et tvivlsomt straffespark begået af Palaces Kagisho Dikgacoi, der gik i nærkamp med Ashley Young umiddelbart uden for straffesparksfeltet, men Dikgacoi måtte alligevel indkassere både straffespark og et rødt kort.

Reduceret til 10 mand var modstanden til at overse for Manchester United, men De Røde Djævle viste ikke sprudlende spil og satte en streg under den spillemæssigt slingrende start, David Moyes har fået i trænersædet.

Forløsningen kom dog i det 82. minut, da Wayne Rooney direkte på frispark øgede til 2-0 og sikrede en vigtig Premier League-sejr, der sender Manchester United på Premier Leagues andenplads inden en stribe svære kampe.De næste tre opgør byder på Champions League-dyst mod Bayer Leverkusen, en Capital One Cup-kamp mod Liverpool og et derbyopgør ude mod Manchester City.

Dagens Gossip