David Nielsen: Lyngby hører hjemme i Superligaen

Lyngby kunne med to mål i hver halvleg tage en 4-0-sejr med hjem fra fredagens oprykkerbrag mod Silkeborg i Alka Superligaen.

Lyngby spillede i 1. division i sidste sæson, men storsejren viser, at holdet hører hjemme i landets bedste række, mener cheftræner David Nielsen.

- Vi har fået en fin start på sæsonen, som giver os en tro på, at vi hører til i Superligaen, siger han.

- I dag var lidt en test i forhold til, at vi skulle møde en oprykker. Det var vigtigt for os, at vi klarede det. Nu skal vi bare fortsætte. Vi har en ro og en måde at gøre tingene på, og det ser ud til at virke, siger Lyngby-træneren.

David Nielsen forventer, at der trods en positiv sæsonstart med syv point for fire kampe vil komme perioder, hvor Lyngby kommer i modgang i løbet af sæsonen.

- Vi vil helt sikkert også komme til at tabe nogle kampe, og så skal vi have den samme respons, som vi havde, da vi tabte i Parken i første spillerunde, siger han.

Cheftræneren mener, at Lyngby spillede en fantastisk kamp, og at holdet lykkedes med alle de ting, som var planlagt forud for kampen.

- Vi ramte og spillede igennem deres kæder i dag. Vi var stærke på omstillinger, hvilket er en af vores styrker. Vi scorede egentlig på forskellige måder, og det viser, at vi har styrker flere steder.

- De kunne ikke rigtig lukke ned for os, og derfor blev resultatet, som det blev. Selv ikke på en dødbold kunne de forhindre os i at score. Det var stærkt udført af spillerne, siger træneren og fortæller, at taktikken efter pausen også handlede om at angribe.

- Hvis man fører 2-0, så skal man fortsætte med at angribe, og det gjorde vi på den gode måde i dag, siger David Nielsen.

Lyngbys næste kamp er på hjemmebane mod AGF 12. august.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip