David Nielsens tophold slår Silkeborg

09/08/2015

Lyngby har fået en perfekt sæsonstart i 1. division med maksimumpoint efter de tre første spillerunder.

Søndag slog David Nielsens tophold på hjemmebane Silkeborg med 1-0.

Silkeborg, der ligesom Lyngby går efter en af de tre oprykningspladser til Alka Superligaen, er placeret midt i tabellen med fire point.

David Nielsen kunne se sit hold score sejrsmålet efter godt en halv time, da hjemmeholdets Dennis Sørensen blev nedlagt af Simon Jakobsen og fik tildelt et straffespark, som David Boysen sparkede i mål.

I begyndelsen af anden halvleg var Silkeborg tæt på at udligne, da angriberen Nicolaj Agger sendte bolden på stolpen. Også gæsternes midtbanespiller Christian Sørensen ramte stolpen med et nærgående hovedstød.

I slutfasen havde Christian Sørensen et skud på overliggeren, men Silkeborg måtte rejse hjem uden point.

I anden halvleg gav Lyngby debut til ekslandsholdsspilleren Daniel Jensen, der fik den sidste halve time på banen.

I søndagens to øvrige kampe vandt FC Fredericia og Vendsyssel med 1-0 over henholdsvis Helsingør og Næstved.

Fredericia og Vendsyssel har syv point lige bag Lyngby med ni point.

1. division har i denne sæson tre i stedet for de normale to oprykkere på grund af en strukturændring i toppen af dansk fodbold, hvor Superligaen udvides til 14 hold.