David Villa skal til Madrid

Han er blevet rygtet til Manchester City, Arsenal og Tottenham. Men det bliver ikke Premier League, der kommer til at nyde godt af David Villas evner foran mål. Barcelona-spilleren drager i stedet til Madrid, nærmere bestemt Atletico Madrid.

Den 31-årige angriber skifter til Atletico Madrid, der i første omgang skal betale Barcelona 15 mio. kr. Derefter skal Madrid-klubben betale yderligere15 mio. kr., hvis Villa også er i sin nye klub i sæsonen 2014/15 og yderligere 7,5 mio., hvis han er at finde på stadionet Vicente Calderón i 2015/16-sæsonen. En samlet pris på ca. 38 mio. kr.

Hvis David Villa sælges videre, har Barcelona sikret sig 50 procent af salgsprisen. David Villa, der havde kontrakt i Barcelona indtil næste sommer, nåede at score 48 mål i 116 kampe for catalanerne.

Tidligere på sommeren sagde Barcelona også farvel til den franske back Eric Abidal. Den 33-årige Abidal har nu fundet en ny klub, og han skal nu tørne ud for en af sin tidligere klubber, Monaco. Abidal har fået en etårig kontrakt med option på endnu et år.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip