Davidsens Tømmerhandel flytter webshop til Vamdrup

Davidsens Tømmerhandel, der har syv byggemarkeder i Syd- og Sønderjylland, driver ved siden af en af Danmarks største net-butikker med byggemarkedsartikler og isenkram, har netop flyttet sin netbutik til Vamdrup, og i den anledning inviteres kunderne fra Kolding-området, Vamdrup, Lunderskov og Christiansfeld til "åben webshop".

- Vi holder åben webshop fredag den 31. maj og lørdag den 1. juni. Her vil vi blandt andet præsentere vores nye 1.000 kvadratmeter store showroom, hvor vi udstiller de varer, som er aktuelle i net-butikken i forhold til årstiden, fortæller lederen af davidsenshop.dk, Torben Gjerlevsen, til Vamdrup Netavis.

Davidsen har lejet hele det store bygningskompleks, som tidligere husede Schou Isenkram på Industrivej 36 i Vamdrup. Her deler net-butikken godt 19.500 kvadratmeter showroom, kontorer og centrallager med Davidsens byggemarkeder. Net-butikken har tidligere haft til huse i Davidsens hovedkvarter i Vojens, men efterhånden som net-butikkens aktiviteter er steget, blev pladsen her for trang.

Lederen af davidsenshop.dk vil gerne aflive nogle af de myter, som der er om nethandel.

- Der er stadig mange, der holder sig tilbage med at handle på nettet. Det kan skyldes utryghed ved betalingsformen, og det kan skyldes, at man ikke fysisk kan vurdere en vare på en computerskærm, siger Torben Gjerlevsen.

- Med vores åben webshop vil vi gerne vise vores kunder, at det er levende mennesker, som de handler med. Vi har desuden erfaring for, at en del netkunder gerne selv vil hente deres varer i stedet for at få dem sendt. Efter afviklingen af åben webshop vil vores showroom være åbent på alle hverdage samt lørdag, og her kan man ikke bare selv hente sine varer, men også se og vurdere varerne, før man køber, forklarer Torben Gjerlevsen.

Under den kommende åben webshop vil hovedvægten ligge på grill, havemøbler, plæneklippere og andre aktuelle artikler til årstiden. Repræsentanter fra leverandørerne vil være til stede og demonstrere en del af varerne. Der serveres hjemmelavede grillpølser fra Slagter Vollstedt de to dage.

Dagens Gossip