DBU afviste mere end 1000 albanere i døren

Der var masser af albanske tilskuere i Telia Parken fredag aften, da Danmark spillede 0-0 mod Albanien i en EM-kvalifikationskamp.

Men der kunne have været over 1000 flere, hvis ikke de var blevet stoppet på vej ind af sikkerhedskontrollen. Det siger DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, til Jyllands-Posten.

- Der blev afvist et sted mellem 1000 og 1500 albanere, der var på vej ind på de danske afsnit. Vi konstaterer også, at der var en del albanere, som alligevel kom ind på de danske afsnit på stadion, siger Jakob Høyer til avisen.

For at undgå lignende scenarier i fremtiden åbner Høyer for, at DBU muligvis vil registrere tilhængerne.

- Det kunne være, at man skulle lave billetsalget anderledes, og det kunne være, at man skulle begynde at registrere tilhængere, siger Jakob Høyer til Jyllands-Posten.

Han forklarer samtidig, at det var DBU's vurdering, at det ville udgøre en sikkerhedsrisiko, hvis albanske fans sad på afsnit med danske fans.

Til kampen var der opstillet en ekstra sikkerhedskontrol, som alle tilskuere skulle gennem for at komme hen til den normale indgang og visitation i Telia Parken.

/ritzau/

Dagens Gossip