DBU forlænger aftalen med Parken

Fodboldlandsholdet skal også i de kommende to kvalifikationsturneringer - til EM i 2016 og VM i 2018 - spille sine hjemmekampe i Parken.

Fredag kom det frem, at Dansk Boldspil-Union (DBU) har indgået en ny aftale med Parken.

- Landsholdets første kvalifikationskamp næste år bliver under det nye "Week of Football"-koncept, hvor kravene til både kampafviklingen og stadion ligger tæt op af det, man kender fra Champions League-formatet.

- Parken har erfaring med arrangørernes krav til netop denne type kampe og kan tilbyde den tilskuerkapacitet, DBU har en ambition om at udnytte i de kommende kvalifikationsturneringer.

- Derfor er aftalen med Parken ideel for DBU, siger DBU's afgående generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, i en pressemeddelelse.

Parkens administrerende direktør, Anders Hørsholt, er glad for aftalen.

- Vi mener, at Parken og København er den naturlige ramme for det danske fodboldlandshold, og derfor er vi meget tilfredse med, at det gode samarbejde fortsætter.

- Vi har lyttet til hinanden og sammen lavet en god aftale for begge parter. Vi ved, hvor stor en folkefest det kan være, når landsholdet samler det danske fodboldpublikum her i hovedstaden.

- Og derfor ser vi frem til de kommende kvalifikationsturneringer med glæde, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip