DBU har fundet overskud igen

Efter et par år med underskud, er der igen overskud i regnskabet hos Dansk Boldspil-Union.

DBU's kasserer, Christian Koefoed, skriver i et nyhedsbrev til DBU's repræsentantskab, at der igen er god balance mellem indtægter og udgifter.

- Udsigten til et mindre overskud er et positivt fremskridt i forhold til de seneste par år, hvor DBU har haft underskud på ti millioner kroner i 2013 og 4,5 millioner kroner i 2014.

- Dermed er det lykkedes at skabe en mere robust økonomi takket være håndfast styring af omkostninger og et konstant fokus på at skabe yderligere indtægter i den daglige drift, skriver kassereren.

For det kommende år har DBU's bestyrelse lige vedtaget og godkendt et budget, som går i nul.

I budgettet har DBU været nødt til at tage højde for, at sommerens EM-slutrunde bliver uden dansk deltagelse. Det betyder, at omkostninger er blevet skåret fra.

Når VM-kvalifikationen går i gang til efteråret, bliver det også mod hold, som ikke sælger billetter lige så godt som Portugal og Sverige gjorde i efteråret 2015.

- Det har derfor været nødvendigt at indrette budgettet efter den nye økonomiske virkelighed. En række ønsker om udvidelse af aktivitetsniveauet er derfor ikke blevet imødekommet, og det har været nødvendigt at prioritere og fravælge, skriver Christian Koefoed videre.

/ritzau/

Dagens Gossip