DBU har leveret 500 billetter tilbage til svenskerbrag

Skrevet af admin

12/11/2015

Dagens topnyheder

De danske og svenske fodboldfans er på den anden ende i optakten til de to vigtige playoffkampe om en plads ved EM-slutrunden næste sommer.

Men det betyder øjensynligt ikke, at der har været stor dansk efterspørgsel på billetter til det første af opgørene lørdag på Friends Arena i Stockholm.

Det svenske fodboldforbund fortæller torsdag, at Dansk Boldspil-Union (DBU) har returneret 500 af de 2500 billetter, der var stillet til rådighed til de danske fans.

Det skriver Aftonbladet.

- De (DBU) har leveret billetter tilbage. Det er dem selv, som har sagt, at de ikke kunne sælge flere, siger Lena Danielsen, billetansvarlig i det svenske fodboldforbund, til Aftonbladet.

Omvendt påpeger avisen, hvor let det var at sælge billetterne til de svenske fans til kampen, og at det svenske forbund kunne have solgt mange billetter til kampen i Parken tirsdag.

- Der er ingen billetter tilbage (til kampen i Parken, red.), og der var hurtigt udsolgt. Parken er et lille stadion, så vi fik kun 1800 billetter. Men der var tre-fire gange så mange, som ønskede billetter, siger Lena Danielsen.

/ritzau/