DBU henter talentchef med international erfaring

Dansk Boldspil-Union har ansat den 42-årige Flemming Berg som talentudviklingschef.

Flemming Berg kommer til fodboldunionen med erfaring som talentspejder i superligaklubber som Brøndby og FC Nordsjælland og var international talentspejder i storklubben Chelsea fra Premier League.

Det oplyser fodboldunionen i en pressemeddelelse.

Sammen med den kommende elitechef Kim Hallberg og trænerudviklingschef Peter Rudbæk, skal den nye talentudviklingschef styrke det samlede arbejde med elitefodbold i DBU.

- Med ansættelsen af Flemming Berg får vi en talentudviklingschef, som har fungeret på allerhøjeste niveau både internationalt og nationalt, siger DBU-direktør Claus Bretton-Meyer i pressemeddelelsen.

- Hans erfaring og kendskab til de mange forskellige interesser inden for fodbolden giver ham de bedste forudsætninger for at navigere effektivt i miljøet og bidrage til talentudviklingen i dansk fodbold.

I pressemeddelelsen lyder det videre, at Flemming Berg skal arbejde med - og videreudvikle - DBU’s talentudviklingsprogram ’Den Røde Tråd’ samt sikre talentidentifikation og scouting med henblik på udviklingen af nye talenter.

Desuden får Flemming Berg ansvaret for at ansætte kvindelandstrænere, assistent- og ungdomslandstrænere og ikke mindst skal han rådgive direktionen i ansættelsen af en kommende herre A-landstræner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip