DBU: Lasse Vigen ude - Nicolai Poulsen inde

OL-turneringen i fodbold i Rio de Janeiro bliver uden danske Lasse Vigen.

Lørdag kom der en afklaring på, hvorvidt den engelske klub ville frigive danskeren til turneringen, og det blev et nej til den danske OL-landstræner Niels Frederiksen.

Det oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU).

I stedet har Niels Frederiksen udtaget Randers-spilleren Nicolai Poulsen, der stod på den danske reserveliste.

Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) meddelte også lørdag, at Jacob Bruun Larsen fra Borussia Dortmund får dispensation og dermed kan deltage for Danmark i turneringen.

Ifølge DBU handlede ansøgningen om dispensation til Dortmund-spilleren om, at der ikke var deciderede offensive spillere på den danske reserveliste, der kunne erstatte afbuddene fra Uffe Bech og Yussuf Poulsen.

Fulhams nej ærgrer den danske landstræner, selv om Frederiksen har kendt til usikkerheden omkring Lasse Vigen.

- Jeg ærgrer mig naturligvis rigtig meget og havde håbet til det sidste, at vi fik Lasse fri til OL, da jeg også ved, hvor meget Lasse gerne ville med.

- Til gengæld glæder jeg mig rigtigt meget over, at det er lykkedes med Jacob (Bruun Larsen, red.), som kommer med kampe i benene for Borussia Dortmunds førstehold mod Manchester City og Manchester United, siger Niels Frederiksen til DBU's hjemmeside.

Landstræneren ankom med sin stab til Brasilien for to dage siden. De første danske spillere rejste fra København lørdag formiddag, mens resten af holdet følger de kommende dage.

Danmark spiller den første kamp ved OL-turneringen 4. august, hvor Irak venter. Senere skal Danmark møde Sydafrika og Brasilien.

Nicolai Poulsen skal inden afrejse deltage for Randers FC, der i Alka Superligaen møder AGF i Aarhus søndag.

På trods af de mange afbud, der er indløbet til den danske OL-trup, så kigger Niels Frederiksen fremad.

- Nu er der en afklaring, og jeg vil sammen med staben og OL-truppen fokusere på de kampe, der venter os om ganske få dage, siger landstræneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip