DBU: Olsen er stadig i spil til ny tørn

Det kan sagtens ende med, at Morten Olsen tager endnu en tørn som Danmarks fodboldlandstræner.

Generalsekretær i Dansk Boldspil-Union (DBU), Jim Stjerne Hansen, er i hvert fald indstillet på, at Morten Olsen vil fortsætte længere end til sommeren 2014, hvor landstrænerens nuværende kontrakt udløber.

- Jeg vil ikke udelukke noget med Morten efter det, der skete sidste gang, og denne gang har han heller ikke selv sagt, at det er slut, lyder det fra Jim Stjerne Hansen.

DBU-bossen henviser til, at Morten Olsen egentlig havde proklameret sit stop efter EM-slutrunden sidste år, men at det så endte med en ny toårig kontrakt alligevel.

Jim Stjerne Hansen vil ikke overtale Morten Olsen til at blive. Det er ikke nødvendigt, siger generalsekretæren.

- En landstræner skal være der, fordi han brænder for det, så hvis ikke Morten havde haft lyst, så havde jeg ikke forhandlet forlængelse med ham. Jeg har aldrig skullet overtale ham til at forlænge, siger Jim Stjerne Hansen.

Parterne kommer ifølge Jim Stjerne Hansen først til at tale fremtid sammen efter den igangværende VM-kvalifikation.

- Vi sætter os først sammen engang i oktober, når kvalifikationen er overstået og kigger på, hvordan det er forløbet, og så snakker vi om, hvorvidt der er nogen grund til forlængelse, eller om vi skal skilles i god ro og orden.

- I skal ikke forvente, at vi taler om det her, mens kvalifikationen er i gang, uanset om Danmark kvalificerer sig eller ej.

- Som jeg ser det, har vi Morten Olsen til sommeren 2014, og at vi i oktober eller november taler videre om fremtiden, siger Jim Stjerne Hansen.

Mulige afløsere til landstrænerjobbet kigger Jim Stjerne Hansen dog på for en sikkerheds skyld.

- Officielt er det først oktober/november, at jeg kigger på andre emner. Men som denne forretning er sat sammen, så er man nødt til løbende at holde sig orienteret om, hvordan de mulige kandidaters situation er.

- Altså deres kontraktsituation, fremtidsplaner og så videre. Kan vi timingsmæssigt få det til at passe med, at vi mangler en landstræner? Det skal jeg vide, fortæller Jim Stjerne Hansen.

Morten Olsen har været landstræner siden 2000.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip