DBU præsenterer ny U/21-landstræner i dag

Afløseren for U/21-landstræner Morten Wieghorst er fundet. Dansk Boldspil-Union (DBU) vil på et pressemøde i Fodboldens Hus i Brøndby klokken 10 præsentere det nye fodboldnavn.

- DBU har fornøjelsen at invitere til præsentation af fodboldforbundets kommende træner for U21-landsholdet ved et pressemøde, skriver DBU på sin hjemmeside.

Den kommende træner samt DBU's elitechef, John Helt, der er ansvarlig for at ansætte fodboldforbundets ungdoms- og kvindelandsholdstrænere, vil være til stede i Brøndby på pressemødet.

Morten Wieghorst blev for nylig ansat som assistenttræner i den engelske Premier League-klub Swansea, hvor Michael Laudrup er manager. Wieghorst begynder i det job til sommer.

- Den åbne dialog med såvel Morten Wieghorst som han nuværende klub, Swansea, i januar og februar gjorde fodboldforbundet i stand til at opstille en prioriteret kandidatliste og sondere markedet for en potentiel afløser allerede under samtaleforløbet med den fungerende træner for U21-landsholdet.

- Det betyder, at DBU allerede nu mindre end to uger efter at have fritstillet Morten Wieghorst kan præsentere hans efterfølger, lyder det fra DBU.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip