DBU præsenterer større underskud end forventet

Dansk Boldspil-Unions bestyrelse har godkendt regnskabet for regnskabsåret 1. november 2012 til 31. oktober 2013, og det viser et underskud på 9,9 millioner kroner.

Det er 5,3 millioner kroner lavere end det i efteråret 2012 budgetterede underskud på 4,6 millioner kroner, lyder det i en pressemeddelelse fra DBU.

Årsagen skal blandt andet findes i, at indtægterne fra A-landsholdet ikke blev så store som forventet.

A-landsholdet gav et samlet overskud på 8,7 millioner kroner, hvilket var cirka 4,1 million kroner mindre end forventet.

VM-kvalifikationskampene mod Armenien og Malta i Parken tiltrak ikke så mange tilskuere som forventet ved budgetlægningen. Man havde sammenlagt forventet 27.000 flere.

Også de kommercielle indtægter er lavere end først budgetteret.

- Det kommer ikke bag på os, at vores kommercielle indtægter er under pres, og vi havde allerede i budgettet forsøgt at tage højde for det, siger kasserer i DBU, Christian Kofoed, og uddyber.

- Men påvirkningen blev større, end vi havde forventet, hvilket har en naturlig sammenhæng med A-landsholdets resultater.

- Vi kan se, at vores indtægter også i de kommende år vil være under pres, og vi fortsætter derfor også i budgettet for det kommende år med at tilpasse DBU’s aktiviteter til en ny økonomisk virkelighed.

/ritzau/

Dagens Gossip