DBU sætter navne på de sidste i OL-forberedelsestruppen

U21-fodboldlandsholdets træner, Niels Frederiksen, satte onsdag navne på de sidste spillere, der deltager i Danmarks OL-forberedelsesturnering i Sydkorea i den kommende uge.

Det drejer sig om Frederik Børsting fra AaB, Martin Vingaard fra FC Nordsjælland, Nicolai Brock-Madsen fra Birmingham, Robert Skov fra Silkeborg og Patrick Da Silva fra Brøndby.

Det meddeler DBU.

I træningsturneringen møder Danmark OL-nationerne Nigeria, Honduras og Sydkorea som et led i de fire landes OL-forberedelse.

OL-forberedelsesturneringen er en gylden mulighed for de danske spillere at vise sig frem, og Sydkorea-truppen er ikke lig med den endelige OL-trup, understreger landstræneren.

- Jeg synes med de sidste spillere på plads, at vi har fået sammensat en rigtig god og slagkraftig trup til vores OL-forberedelsesturnering i Korea.

- Jeg glæder mig derfor til at få noget tid sammen med truppen både på træningsbanen, i kampene, men også udenfor banen.

- De er alle sammen med, fordi de er en del af de overvejelser, jeg har i forhold til den endelige trup, siger Niels Frederiksen ifølge DBU.

I forhold til den oprindelige trup er Kenneth Zohore blevet erstattet af Nicolai Brock-Madsen.

- Vores tur til Korea er en OL-forberedelsestur, og som min dialog med klubberne har udviklet sig de seneste 14 dage, vurderer jeg nu, at sandsynligheden for at få Nicolai frigivet til OL er ganske stor, hvorimod chancen for at få Kenneth frigivet er mindre, forklarer Niels Frederiksen.

Martin Vingaard er som 31-årig truppens ældste spiller, og han meddeler onsdag, at han stopper i FC Nordsjælland efter denne sæson.

Han ved endnu ikke, hvor karrieren fortsætter, siger han til FC Nordsjællands hjemmeside.

Den danske trup rejser til Sydkorea mandag 30. maj.

/ritzau/

Dagens Gossip