DBU: Udsolgt til Danmarks hjemmekamp mod Sverige

Det danske fodboldlandshold får fuld opbakning i jagten på en EM-billet.

Allerede efter søndagens lodtrækning, da Danmark trak Sverige, var der stor efterspørgsel på billetter til kampen, hvor landsholdet kan sikre kvalifikation til EM i Frankrig næste år.

Tirsdag var der forkøbsret til fanklubmedlemmer, sæsonkortholdere samt fans med fastplads- og hattrick-billetter.

Onsdag har tidligere billetkøbere til EM-kvalifikationen haft forkøbsmulighed, og alle billetter til den eftertragtede kamp er nu revet væk, oplyser Dansk Boldspil-Union (DBU) på sin hjemmeside.

- Det har været rigtig positivt at mærke den store interesse for at støtte landsholdet i playoff-kampen mod Sverige.

- Vi ville ønske, at vi kunne imødekomme alle de ønsker, der har været for at få billetter, men det er et spørgsmål om kapacitet, siger Jacob Lauesen, chef for forretningsudvikling i DBU.

- Vi har arbejdet med et princip om at belønne loyalitet, og derfor har vi haft to forsalgsrunder for de fans, der har støttet landsholdet i kvalifikationen og gennem et medlemskab i landsholdets fanklub.

- Vi ønsker at vise vores fans, at deres støtte kan betale sig, forklarer han.

Landsholdet møder Sverige på Friends Arena 14. november klokken 20.45, mens returopgøret spilles 17. november klokken 20.45 i Telia Parken.

DBU har fået 2500 billetter til playoff-kampen mod Sverige i Stockholm. Det svenske fodboldforbund åbner billetsalget til kampen 3. november, men DBU arbejder på at starte billetsalget hurtigst muligt.

/ritzau/

Dagens Gossip