DCU-boss: Bjarne Riis bør stadig stå frem og fortælle alt

Samt at Fuentes og Bjarne Riis skulle have mødt hinanden på et hotel, som Tyler Hamilton ellers også påstår.

Men de nye oplysninger fra Eufemiano Fuentes ændrer ikke ved DCUs holdning om, at Bjarne Riis bør stå frem og fortælle hele sin version af diverse dopinganklager mod ham.   Det fastslår formand Niels Sørensen overfor sporten.dk.

- Vores holdning i DCU er, at de her beskyldninger mod Bjarne Riis er så alvorlige, at vi synes, han bør give sin version af det hele, siger han og uddyber:

- Jeg synes stadig, at der har været så mange beskyldninger mod Bjarne Riis, at selv om der nu er én, der bakker ham op, så er vi stadig lidt forvirrede over, hvad der er op og ned i sagen. Derfor synes vi, at Bjarne skal fortælle sin version.

Niels Sørensen understreger, at hans opfordring til Riis ikke skal ses som, at man fra DCUs tror, at Bjarne Riis ligger inde med endnu en dopingindrømmelse - som da han på et pressemøde i 2007 indrømmede selv at have taget doping igennem sin karriere. 

- Det er ikke, fordi jeg på nogen måde dømmer Bjarne Riis for noget som helst. Men det er mere, fordi vi trænger til at høre historien fra hans egen mund, siger Niels Sørensen. Han kalder dog tirsdagens udsagn fra Eufemiano Fuentes for en god nyhed for den danske cykelboss.

- Set fra Bjarne Riis' stol må det her være en god nyhed. Det giver opbakning til ham, og det har der ikke været for meget af det seneste stykke tid. 

Dagens Gossip