De bedste sider af Danmark vises frem og Gudenåen var med

Sammen med H.K.H. Kronprinsesse Mary, H.K.H. Prinsesse Benedicte og den danske vinder af det internationale Melodi Grand Prix, Emmelie de Forest, deltog VisitGudenaa i VisitDenmarks danmarksevent ”The Danish Village” i Ohio Aachen i Tyskland.

VisitDenmark har skabt et 500 kvadratmeter stort område kaldet The Danish Village, hvor de bedste sider af Danmark vises frem. Og de bedste sider inkluderer Gudenåen. VisitGudenaa havde sin egen stand i Danish Village.

Fokus var på de mange oplevelser langs med Gudenåen og i de hyggelige byer, lige fra events til attraktioner, fra luksuriøse til primitive overnatningsmuligheder i den smukke og alsidige natur med skovene, bakkerne, engene og søerne. Med på standen var en kopi af 1,44 meter lang laks, der var fanget i Gudenåen, og der var ikke så få tyske herrer, der blev drømmende i blikket om at kunne fremvise sådan en fangst.

Mens medarbejderne fra VisitGudenaa, VisitRanders og VisitJuelsminde, som er en del af Gudenaa-samarbejdet, stod ved den flotte cykel fyldt med farverige brochurer og foldere på tysk, kunne man smage på røget laks, brændte saltede mandler og flæskesvær.

Det hele var hjemmelavede specialiteter fra kroer og gourmetrestauranter langs Gudenåen.

Stor interesse fra de kongelige

Nina Seirup fra VisitRanders fortalte om den store laks, om hvordan den var blevet fanget i Randers, og Mette Hollesen fra VisitGudenaa tilføjede informationen om, at det rene vand i glasmontren foran H.K.H. Kronprinsesse Mary var ægte vand fra Gudenåen, som hun få dage forinden selv havde hentet i Ry.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder

Som et ekstra stjernestøv kom den danske vinder Emmelie de Forest på besøg i det danske feriehus, som også var en del af The Danish Village. Her fortalte hun om, hvor fantastisk det var at holde ferie i Danmark, og at Midtjylland er et af hendes foretrukne steder at holde ferie i Danmark.

Tidligere på dagen havde Emmelie de Forest sunget til det store åbningsshow.

VisitGudenaa promoveret live på tysk radio

Budcyklen med de mange flotte tyske bruchurer, den store laks og alle smagsprøverne blev trukket frem i rampelyset på den store scene, da Lars Ramme, som er markedschef for VisitDenmark i Tyskland, skulle interviewes til tysk radio.

Her fortalte han om dansk design, Lego, skagensmaleriet og Gudenåen, hvorefter radioværten fik smagsprøver på den hjemmerøgede laks og de danske specialiteter.

I løbet af de 10 dage, hvor danmarkseventen i Tyskland løber over, eksponeres Danmark for mere end 360.000 besøgende og 600 journalister, og får besøg af Erhvervs-og vækstminister Annette Vilhelmsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip