De blev gift i 1955 og præcis 60 år senere gør familien dette chokerende fund

Dette er en utrolig kærlighedshistorie om Jimmy og JoJo McLaughlin fra Georgia i USA.

De blev gift kun 18 år gamle den 10. september i året 1955. Parret mødtes på en katolsk skole, hvor de begge gik. De blev gift, og da JoJo blev gravid, flyttede hun hjem til familien i Savannah, hvor Jimmy besøgte hende hver weekend, indtil de kunne flytte sammen. Sidenhen fik de i alt fem børn sammen, som beskriver deres forældre som de bedste og mest elskværdige i verden. 

I 2014 blev JoJo desværre meget syg med kræft. Det gik ned af bakke, indtil sygdommen for alvor fik sit tag denne sommer i 2015. Jimmy sagde flere gange, at han ikke vidste, hvad han skulle gøre, når hans kone ikke var her længere. 

Foto: Privat

Han nåede dog at kysse, kramme og takke konen for et "fantastisk liv sammen" på parrets 60 års bryllupsdag den 10. september i år. 

Den 11. september gik hun bort, men det utrolige ved historien er, at Jimmy fik et hjertetilfælde samme nat. Det kom som et chok for familien, der dog også ser det smukke i hændelsesforløbet:

- Det er svært at fatte, at de begge er væk, men jeg ved, at de er et bedre sted nu, siger parrets ældste datter Suzanne VonWaldner til ABC News.

Hun håber på, at andre vil lade sig inspirere af historien om et par, der elskede hinanden så højt, at de fulgtes alle steder - og altså så højt, at de ikke kunne leve uden hinanden. 

Foto: Privat

Dagens Gossip