De blev skrækslagne over indbrudstyven i deres sofa – indtil de så, hvem det var

Michele Goodman and Vicki Haines var netop kommet hjem fra en tiltrængt ferie, da de oplevede enhver husejers værste mareridt. Det skriver Little Things.

Det australske par havde nemlig knap fået låst sig ind i deres hjem, før det gik op for dem, at de ikke var alene.

Artiklen fortsætter under billedet

Parret mens de var på ferie. Foto: Facebook

Nogen var brudt ind i deres hjem, mens de var på ferie, og til deres skræk kunne de høre, at vedkommende befandt sig i deres dagligstue.

De bange anelser blev dog hurtigt gjort til skamme, da sandhende gik op for Michele og Vicki. For dér – midt på deres sofa – sad 'indbrudsmanden'. Behåret, rolig og med absolut ingen intention om at sjæle noget som helst – med mindre der altså gemte sig noget eucalyptus i huset.

For i deres stue fandt parret nemlig den sødeste koalabjørn, der havde taget plads i deres sofa, som var det det mest naturlige i verden.

Artiklen fortsætter under billedet

De to kunne ånde lettet op, da de så, hvem der sad på sofaen. Foto: Facebook

- Vi trådte ind og så den sødeste, dejligste lille koala sidde i vores sofa, fortalte Michele Goodman senere til en lokal radiostation.

Artiklen fortsætter under billedet

Den lille koala blev roligt siddende. Foto: Facebook

Michele og Vicki kunne knap nok tro deres egne øjne og skyndte sig at tage billeder for at dokumentere det bizarre besøg. Der var dog ingen grund til at skynde sig, for den lille koala lod sig ikke anfægte af husets ejere og blev derfor siddende i sofaen.

- Det så fuldstændig ud som om, han sad og så tv. Han sad med ansigtet mod tv'et foran radiatoren, fortalte Michele Goodman.

Artiklen fortsætter under billedet

Trygt og varmt... Foto: Facebook

Og netop radiatoren kan have spillet en rolle i det særprægede indbrud, for mens vi her i landet har sommer, så har australierne på det seneste døjet med kølige grader. Dog plejer dette ikke at være et problem for koalabjørne, der, grundet deres tykke pels, sagtens bør kunne holde varmen i det fri.

Alligevel havde Michele og Vickis ubudne gæst muligvis følt sig lidt kuldskær, for den lille hårbold blev siddende i sofaen, som var det hans ejendom.

Artiklen fortsætter under billedet

'Min sofa!' Foto: Facebook

Selvom Michele og Vicki nød besøget af deres lille nye ven, valgte de tilsidst at ringe til Hunter Koala Preservation Society, der efterfølgende dukkede op og tog den lille indbrudstyv med sig.

Koalaen blev efterfølgende lukket ud i naturen igen.

Artiklen fortsætter under billedet

Den lille fyr kom endda i avien dagen efter. Foto: Facebook

Hvordan han overhovedet var kommet ind i huset vides ikke, så det kan jo være, at han en dag igen sidder trygt og mageligt i Michele og Vickis sofa.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip