De bliver ved! U19-talenterne bankede Bulgarien

Danmarks U19-landshold forsøger i disse dage at kvalificere sig til det kommende Europamesterskab for deres årgang, og med spillere fra Chelsea, Bayern München, Ajax Amsterdam og Fiorentina, er holdet allerede blevet fodbold-danmarks lille kæledække

I første runde bankede de Tjekkiet med cifrene 5-0, og torsdag aften udraderede de et stakkels mandskab fra Bulgarien med samme cifre på et hattrick af Kristian Lindberg og en enkelt scoring af midtbane-styrmanden Christian Nørgaard og Mads Nielsen.

Dermed har den talentfulde årgang med to sejre af to mulige fået den bedst tænkelig start ved Elite Round-turneringen i Portugal, der er det sidste skridt inden Europamesterskaberne i juli.

Danmark er i pulje med Tjekkiet, Bulgarien og værtsnationen Portugal, der senest også uddelte bank til Bulgarien. Det gjorde de med en 7-0-sejr. 

I torsdagens kamp mod Bulgarien skulle der gå næsten 35 minutter, før FC Nordsjællands Kristian Lindberg startede sit og Danmarks målshow.

Yussuf Poulsen fandt ham i et løb på højresiden, og den bold omsatte angriberen til mål ved at sparke bolden fladt i det lange hjørne.

Få minutter efter blev Danmark tildelt et straffespark. Det tog Kristian Lindberg sig af, og dermed var stillingen 2-0.

I anden halvleg kom Hamburger SV's Christian Nørgaard også på måltavlen, da han buldrede bolden op under nettaget efter at have modtaget den fladt fra venstre side. Dermed var kampen mere eller mindre lukket.

Bulgarerne var helt i knæ. Måske derfor kunne Kristian Lindeberg nemt fuldføre sit hattrick, da en bold havnede for hans fødder efter et hjørnespark.

Kort inden slutfløjtet headede indskiftede Mads Nielsen Danmark på 5-0. Det blev kampens resultat, og det lykkedes samtidig landstræner Thomas Frank at spare målmand Oliver Korch samt markspillerne Frederik Holst, Pierre-Emile Højbjerg og helten mod Tjekkiet, Kenneth Zohore.

Portugal møder Tjekkiet senere torsdag aften. En kamp, de forventes at vinde. Dermed ligner det en gyser om billetten videre til EM, når Danmark møder netop Portugal i den sidste runde på søndag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip