De Bruyne sparker City i Champions League-semifinalen

For første gang i klubbens historie er Manchester City blandt de fire bedste hold i Champions League, efter at det engelske mandskab vandt 1-0 over Paris Saint-Germain hjemme på Etihad Stadium.

Efter 2-2 i den første kamp i den franske hovedstad er resultatet nok til at sende City videre til semifinalen, og bedømt ud fra tirsdagens kamp i Manchester er det svært at indvende noget imod det udfald.

City viste nemlig den taktiske snuhed, holdet har savnet i tidligere sæsoner i det fine selskab. Og da Kevin De Bruyne scorede til 1-0 på et velplaceret skud uden for feltet med et lille kvarter igen, fik kampen den rigtige vinder.

Det fik dermed ingen betydning, at Citys stjerneangriber Sergio Agüero misbrugte fra 11-meterpletten i første halvleg.

Argentineren sparkede ganske usædvanligt bolden et pænt stykke forbi mål, efter at han selv havde tilkæmpet sig straffesparket ved at blive savet over af PSG-målmand Kevin Trapp.

Med hjemmepublikum i ryggen lod City-spillerne sig dog ikke slå ud og leverede en disciplineret præstation, der i vid udstrækning tog brodden af både Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani i PSG's angreb.

Pariserne viste for lidt frem ad banen, og der skulle et hjørnespark til, før Joe Harts mål midt i anden halvleg kom i virkelig fare.

Centerforsvareren Thiago Silva fik en stor hovedstødschance i en perfekt position, men brasilianeren headede ned i jorden og gjorde det let for City-keeperen at vifte bolden over mål.

Kort efter scorede de Bruyne så det mål, der blev forskellen på de to hold efter 180 minutters fodbold.

Da bolden piskede i nettet bag Kevin Trapp, skulle pariserne lave to mål på 14 minutter, og det var for stor en mundfuld.

For fjerde år i træk tager PSG afsked med Champions League i kvartfinalen, mens City er med i bowlen til fredagens lodtrækning til semifinalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip