De er på vej til hospitalet for at adoptere, men i bilen får de en chokbesked. Hvad de gør herefter er utroligt

Allison and Josh blev gift i 2000, og det amerikanske par kunne ikke vente med at starte deres familie.

Det havde snakket om at få to – måske tre børn, men som mange ved, så følger livet ikke altid de planer, man lægger. Det skriver Little Things.

Artiklen fortsætter under billedet

Over de næste år fik parret både datteren Abby, sønnen Jack og endnu en datter, Isabel. Herefter besluttede parret også at adoptere drengen Micah og senere fik de også deres fjerde biologiske barn i datteren Julia.

Pludselig havde Allison and Josh ikke bare to men hele fem børn, og så skulle man ellers synes, at deres familieforøgelse var komplet. Men nej.

For en dag modtog Allison en henvendelse fra en ven, der samtidig var adoptions-jutist.

Artiklen fortsætter under billedet

- Hun fortalte, at hun på et tidspunkt havde hørt os snakke om at adoptere igen, og derfor ville hun bare sige, at hun kendte til en mor, der stod overfor at skulle bortadoptere sit barn, fortæller Allison.

Selvom deres børneflok var mere end fyldt op, så kiggede Allison and Josh alligevel på hinanden efter denne melding, og det tog dem ikke lang tid at træffe den beslutning, som de fleste forældre til fem børn ikke ville have truffet:

Selvfølgelig ville de give den lille ufødte baby et trygt og godt hjem, og derfor takkede de ja til at adoptere endnu en gang.

Artiklen fortsætter under billedet

- Da vi fik opkaldet om, at barnets mor havde fået veer, smed vi børn og tasker ind i bilen og kørte af sted på den 10 timer lange tur mod Duke University Hospital i Durham.

På vejen blev de dog ringet op af adaptionsbureauet, der med det samme stillede et særpræget spørgsmål:

- Har Josh begge hænder på rettet? blev der spurgt om, før Allison og Josh modtog beskeden om, at en ny ultralydsscanning havde afsløret, at der ikke bare var én med to babyer på vej.

Mens de lettere chokerede forældre forsøgte at bearbejde den vilde nyhed, blev de dog snart ringet op igen. Denne gang med en trist melding. De to børn var nemlig blevet født, men var samtidig på vej til neonatal-afdelingen, hvor man ikke regnede med, at den ene ville overleve.

- En million tanker fór gennem hovederne på os de næste to timer på vej til hospitalet, men da vi endelig ankom, blev vi mødt af en sund og rask lille dreng.

Artiklen fortsætter under billedet

Til gengæld var den anden baby, en lille pige, indlagt i kritisk tilstand. Hun var meget lille, skrøbelig og det skulle vise sig, at hun var født stort set uden hjerne.

Derfor tilkaldte lægerne Allison og Josh, kiggede dem i øjnene og meddelte dem, at de selvfølgelig ikke behøvede at adoptere den lige pige.

Artiklen fortsætter under billedet

- I behøver ikke tage hende. Vi ved godt, at dette ikke var en del af den aftale, I lavede.

Men nærmest i munden på hinanden svarede Josh og Allison uden tøven:

- Hun er vores datter!

Artiklen fortsætter under billedet

Derfor tilbragte hele familien de næste tre uger på hospitalet, hvor de sammen vågede, sang og bad for deres nye lillesøster.

Da den lille piges tilstand endelig var stabil, blev hun fragtet til et børnehospital i familiens hjemby, hvor hun tilbragte de næste tre måneder.

Efter 44 dage kunne familien Lewis endelig byde deres lille datter, Ava velkommen hjem.

Artiklen fortsætter under billedet

Familien består i dag af far, mor og syv børn, og selvom specielt den mindste, Ava kræver fuld pleje, så har Allison og Josh aldrig fortrudt, at de valgte at sige ja til begge børn.

I vidoen herunder kan du se og høre om familiens utrolige historie.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip