De kendte føler med Filippinerne

Tyfonen Haiyan, der hærgede Filippinerne natten til fredag dansk tid har fået kendisser fra hele verden til tasterne. Sarah Jessica Parker og Kevin Bacon er blandt de Hollywood-skuespillere, som sender deres medfølelse via de sociale medier.

Stormen gik i land med vindhastigheder på op til 315 kilometer i timen og var dermed en af de mest voldsomme, der nogensinde er målt.
Katastrofen menes at have kostet mindst 10.000 mennesker live tog det voksende dødstal får Parker til at tænke på ofrene: »Jeg sender mine bedste hilsener til alle i Filippinerne. Jeg mødte nogle vidunderlige venner, da jeg besøgte landet og nyhederne derfra er sønderknusende«, skriver den tidligere »Sex & The City«-stjerne, mens Bacon tænker i mere praktiske baner. Han linker til en nødhjælpsindsamling og tilføjer en opfordring: »Vær venlig at hjælpe. Gør som jeg og støt indsamlingen Typhoon Haiyan Relief«, lyder det.

Rihanna besøgte fornylig Filippinerne og opfordrer sine fans til at bede for de tyfonramte. »Jeg har lige været der og dettehér knuser mig hjerte«, tilføjer sangerinden.

Backstreet Boys-sangeren Howie Dorough er ligeledes på banen med en
hilsen: »Jeg tænker på alle jer, som er berørt af ødelæggelserne i Filippinerne«, skriver han og slutter med et »Gud velsigne jer«.

Også Pamela Anderson, »Modern Family«-skuespilleren Eric Stonestreet, Girls Aloud-sangerinden Nicola Roberts, Fall Out Boy-bassisten Pete Wentz og den tidligere sværvægtsbokser Mike Tyson er blandt de mange kendisser, som føler med de hårdt prøvede filippinere.

Dagens Gossip