De Røde Løbere bliver ’rullet ud’ til Landsstævnet

Ingen af deltagerne ved Landsstævnet i Esbjerg skal være i tvivl om, at der er mange videregående uddannelser i byen, og at studiemiljøet både er sjovt og nærværende. Det vil De Røde Løbere sørge for. De ’ruller ud’ til en foto-event for alle idrætsudøverne på pladsen overfor Blue Water Dokken.

Eventen indeholder blandt andet en cykel med 5 sadler, en 20 fods container, chill-out-område, sommerspil og hygge.

- Vi vil gerne i dialog med de mange gæster, så vi giver dem mulighed for at opholde sig hos os, få et foto-minde fra Landsstævnet og naturligvis mulighed for at dele det med vennerne via Facebook, siger marketingchef Birgit Bech Jensen.

De Røde Løbere er Studiebyen Esbjergs friske kampagneteam, som består af studerende fra de fem videregående uddannelsesinstitutioner. Kampagneteamet er sammen med Studiebyen Esbjerg forankret i Esbjerg Erhvervsudvikling og en del af den indsats, der skal bringe flere studerende til byen.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Studiebyen Esbjerg og de Røde Løbere tilbyder hvert år mere end 80 arrangementer og events for de studerende i byen, og det er med til at skabe de sjove og nærværende rammer, som studerende i Esbjerg kan forvente.

DGI's Landstævne starter på torsdag og varer frem til på søndag.

Dagens Gossip